streda 14. novembra 2012

Akcia v Inchebe úspešne ukončená!

Tento víkend (10. - 11. 11. 2012) sa na podujatí Minerály Bratislava na výstavisku Incheba v Bratislave zúčastnil aj Slovenský paleontologický klub. "Minerály Bratislava" bola vôbec prvou akciou tohto druhu, ktorá sa v bratislavskej Inchebe uskutočnila. Jednalo sa o predajnú výstavu minerálov, šperkov a fosílií. 

Toto podujatie však svojim spôsobom nadobudlo aj tretí rozmer - bolo totiž obohatené o pestrý sprievodný program v podobe dvojdňového maratónu rôznych populárno-vedeckých prezentácií a prednášok tematicky predovšetkým z oblasti geologických vied. Návštevníci sa tak mohli dozvedieť množstvo zaujímavých informácií nielen z oblasti paleontológie, geológie, mineralógie, ale i astronómie. 

Uvedený program zabezpečoval Slovenský paleontologický klub za podpory spoločností Incheba Expo Bratislava spoločne s In Vivo magazínom, portálom Infoglobe.sk, ako i e-shopu Milishop.eu. Touto cestou ďakujem vyššie menovaným za podporu a spoluprácu pri organizovaní nášho sprievodného programu. Taktiež oceňujem a zároveň ďakujem všetkým zúčastneným prednášajúcim za ich príspevky a účasť na tejto akcii. 
















Autor: Radoslav Biskupič (predseda SPK)
Foto: Oskár Mažgút

0 komentárov:

Zverejnenie komentára

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes |